#singapore photos & videos

just now

Plan to further study in the UK? Meet Uni of Portsmouth at our OPEN HOUSE on Sat 22 Feb 11-3pm at our office. Call 61009800 today for 1 to 1 consultation before event or visit http://today.OverseasEducation.sg for more information! #portsmouth #UnitedKingdom #UK #ukeducation #ukuni #studyinuk #ukdegree #ukuniversity #study #abroad #OpenHouse #open #house #singapore #info #session #InfoSession #Information #OverseasEducationsg #overseas #education #instasg #mothershipsg #sggag #stomp #suntec #scape #youthsg #sgevents #nsman

00
50
1 minute ago

무슨포즈잉교

92
1 minute ago

Hiring Barista and Service Crew in Singapore #singapore #singaporean #foreigner #malaysian

00
1 minute ago

LIMITED EDITION available in black only by @asty_couture . Sarung tangan Lace direka khas oleh Asty Couture. Kainnya sejuk, tidak melorot dan sedap dipakai. Sekali pakai, confirm jatuh hati kerana rekaannya yang special, cantik dan menawan. Boleh dipadankan dengan pelbagai pakaian dan bergaya. . Jom ler order sepasang.. . 1 Pasang = RM 25.00 / $7 (USD ) POSTAGE (sm )RM8/ (ss )RM12 . 3 Pasang = FREE POSTAGE . APA KEISTEMEWAAN HANDSOCKS LACE INI? + material lycra cotton yang berkualiti + material kain flexible dan dijamin sangat selesa + dijamin berpuas hati dengan kualiti kami + yang paling best, bahagian hujung tidak ketat. VERY COMFORTABLE + matching warna Lace dengan warna handsocks. MENAWAN + SESUAI untuk dijadikan hadiah atau koleksi sendiri. . If nak order *SCREENSHOOT* yang mana anda minat boleh terus whatsapp ke 01123205472. DM terus pun boleh dear. . INGAT HANDSOCKS INGAT ASTY 😍 . #asty_couture #handsocksmurah #handsocklace #handsock #style #sarunglengancantik #sarunglenganbergaya #sarungtangan #muslimah #muslimahfashion #sarungtanganumrah #sarungtanganhaji #sarungtanganpengantin #muslimahtrend #hijaboutfit #limitededition #islam #muslim #busanamuslim #muslimbrunei #muslimtravel #muslimahapparel #singapore #dubai #abudabi #uk #us

00
1 minute ago

Bottled up energy⚡️

81
1 minute ago

170220 | The clock is ticking, have you become the person you wanted to be? If you want something you never had, you must be willing to do something you’ve never done. #fitnessmotivation #fitnessjourney . . . Follow another account for TRAVELOG: @thetravelcalendar . . . . . #sg #singapore #igsg #instagram #me #artiste #boy #model #fashion #asian #picoftheday #sgfitness #swag #landscape #travel #fitnessboy #sgboy #photography #bodybuilding #2020 #bestoftheday #fitness #instagood everydayfitness #ExerciseTime #FitnessJunkie #FitFam #InstaFitness #fitspo

31
2 minutes ago

Si ritorna in pista dopo la settimana di pausa, e lo facciamo con uno dei Gran Premi più suggestivi dell'intero mondiale: ossia il GP di Singapore. Storicamente, dal suo inserimento, il Gran Premio di Singapore risulta il più lungo ed estenuante di tutto il mondiale. I piloti sono chiamati ad un forte stress fisico oltre che psicologico, in un circuito cittadino che lascia spazio a pochissimi errori. Appuntamento questa sera, sul nostro canale YouTube. #f1 #f12019game #esports #racing #simracing #codemasters #codemastersracing #f12019 #f12020 #singapore #singaporegp #marinabay

00
2 minutes ago

Dinner never looked so good. #singapore #food #dinner #dumplings

00
2 minutes ago

Betol!! Aku ingat Jus Seri Lady nie tak laku! Ada seorang customer nama Hanifah pernah sound setepek dulu tepat kat muka Aku. Dia kata, Jus Seri Lady nie ingatkan produk low class, low graded. Tapi, lepas dia dah cuba dan dia sendiri dapat rasa yang Jus Seri Lady nie sebenarnya dah bantu dia selesaikan masalah sengugut & menses tak teratur, juga masalah keputihan terok, dia tarik balek kata-kata tu. Dia menyesal sebab terus tembak tepat kat muka aku pasal Jus Seri Lady. Hanifah tu memang tak sangka yang Jus Seri Lady nie banyak sangat bagi dia tenaga yang sangat luar biasa. Kerja 12 jam pun balek rumah maseh boleh buat kerja rumah & memasak! Muka dia memang merah padam masa nak bagitau aku pasal Jus Seri Lady Dia pon dah malu sebenarnya. Tapi aku tak kisah pon sebab memang Jus Seri Lady dah Bantu ramai orang. Antara percaya ataupon tidak je... Kalau nak order kena WhatsApp sis sekarang jugak. Takot stock licin habis! Confirm akan beli lebih dari 1 box! #serilady #seriladyjual #seriladyserum #serumviral #serum #seriladystockist #SeriladyHalal #muasingapore #muasin #mua #muamalaysia #singapore #flawless #masterstockist #stockist #jus #jusserilady #jusjamumoden #viral

00
3 minutes ago

As usual, every week, I impart some useless wisdom in my Talking Edge column in Options, The Edge. And this week, I explain to you about: 1. #Singapore 's #coronavirus paranoia. 2. #ParasiteMovie at the #Oscars . 3. No hope against #ClimateChange . 4. The fatal mass shooting in #Thailand . . Go grab a copy of The Edge to read my Talking Edge column, or go to FATBIDIN.COM (link also in the bio ).

20
3 minutes ago

📸bymom #travel #singapore

71
3 minutes ago

가기전에 또 마사지😊 #singapore #marinabaysands #banyantreespa

112
3 minutes ago

Today’s lessons are electric science and human science They strive for learning how to deal electricity and why old mummy’s fingers were not wrinkling up after same time of swimming with 6 years old boy🤣 #handyman #homeschooling #singapore #suntan #panda 本日のレッスンは、電気の扱い方と、同じ時間泳いだのになぜ歳とったお母さんの指はシワ寄らないのか、についてでした😂

00
4 minutes ago

Marina Bay : Just chillin’ with wind from the sea🌊🛳 #singapore

60
4 minutes ago

[Promo] ⁣ ⁣ For our whisky friends, we haven’t forgotten you. Belvenie 12 YO at $208 Nett and Singleton 12 YO at $158 ✨ ⁣ ⁣ Everyday from 5pm 🙌🏼 ⁣ ⁣ #bottledeals #singapore #singaporenightlife #singaporebars #jiakchuan #keongsaik #whisky #belvenie #singleton

00
4 minutes ago

Because walking out at 4am is safer now with less people. And much cooler too. Sleepy eyes tho . . . . #4am #singapore #latenightstroll #quiettime #niceandcool #sghmuafionnalau #singaporemakeupartistfionnalau

10
4 minutes ago

So glad @yokezofficial enjoyed our very own first in Singapore creation Tom Yum Salted Egg Pasta with Chicken Cutlet 😍❤️ #49seats

101
6 minutes ago

𝐋𝐞𝐯𝐞𝐥𝐬 Photo collab with @ignisel .jpg & @kuno_kuniya . . . 📸 : Nikon D3500 ISO 100, F/5.6, 1/320s

52
1 hour ago

#LemperAyam Free Macaron Class (S&K Berlaku ) CIPTAKAN PELUANG USAHA KULINER . PROMO : BAYAR 1 PRAKTEK BERDUA. *Murid Praktek Langsung Hingga Berhasil* (Bisa Cicilan 24 x dgn kartu kredit ) Please Call/ WA 085261118008 _____________________________________ Jl.Teuku Umar BLK 80 MEDAN #mamamarthaculinaryschool @mamamarthaculinaryschool ✔CERTIFIED 💯 ✔Hands on method (PRAKTEK LANGSUNG ) ✔Ingredients prepared ✔Hasil baking dibawa pulang oleh murid . #medan #medanbakingclass #bakingcourse   #baking #bakingclass #kursus #kursuskuemedan #bakinglovers #cakedecorating #KursusMasak #BukaCafe #pastry #bread #cake #macaron #singapore #jakarta #batam #kualalumpur #kulinermedan #medantalk #beritamedan #ceritamedan #BreakingNews #AyamGeprek #RainbowCake #londoners #newyork Wanita yang pintar memasak membahagiakan suami dan anak-anaknya.

70
9 hours ago

#RedVelvet Free Macaron Class (S&K Berlaku ) CIPTAKAN PELUANG USAHA KULINER . PROMO : BAYAR 1 PRAKTEK BERDUA. *Murid Praktek Langsung Hingga Berhasil* (Bisa Cicilan 24 x dgn kartu kredit ) Please Call/ WA 085261118008 _____________________________________ Jl.Teuku Umar BLK 80 MEDAN #mamamarthaculinaryschool @mamamarthaculinaryschool ✔CERTIFIED 💯 ✔Hands on method (PRAKTEK LANGSUNG ) ✔Ingredients prepared ✔Hasil baking dibawa pulang oleh murid . #medan #medanbakingclass #bakingcourse   #baking #bakingclass #kursus #kursuskuemedan #bakinglovers #cakedecorating #KursusMasak #BukaCafe #pastry #bread #cake #macaron #singapore #jakarta #batam #kualalumpur #kulinermedan #medantalk #beritamedan #ceritamedan #BreakingNews #AyamGeprek #RainbowCake #londoners #newyork Wanita yang pintar memasak membahagiakan suami dan anak-anaknya.

100

Top photos & videos on #singapore

4 hours ago

Already pining for the weekend, and brunching with babes!🥞☕️I’m on the hunt for new cafes and chill spots in Singapore, what are your favourite places to hang out in the city?✨💕

53518
18 hours ago

Your sunday has no sun until you see my smile 🌞🌝😂 . . . . . 📸: @bt .portraits

46914
5 hours ago

Excited for my first Bali trip tomorrow 🌴⁣ Ps: I have more than one pair of white sneakers

98623
18 hours ago

Basen, plaża czy jezioro? 🌊💦🏖 Lubicie pływać? 🐬

11.3k193
3536
27828
5 hours ago

Hello Monday, we meet again ☀️ . •• Alam ko most of us hate Mondays but don’t forget to be grateful today. We have another day and another week to work on ourselves and be open to opportunities 😊 God is going to do amazing things for us this week 🙌🏼

4.5k251